The Messiah, een moderne Kerstvertelling

God: Maria! Maria! Waar kan die nu weer uithangen? Maria!

Dat is de openingszin van onze moderne kerstvertelling welke we in december maar liefst 4 keer gaan spelen.

Maria M.: Wat is er nu weer? Wat is er zo dringend? Er zit zeker onweer in de lucht?God: Dat maak ik nog altijd wel uit! Het wordt tijd dat we de mensen hier het  verhaal van mijn zoon eens op de juiste manier vertellen.

Maria M.: sJezusss… God: Ja die! Maria M.: Ik bedoel, alweer? God: Ja, dat is belangrijk, ze kunnen het beter van ons horen en niet via via, dan krijg je allemaal broodje aap verhalen…

Dit zijn slechts enkele quotes uit de proloog van een spetterende voorstelling met veel humor, swingende en emotionele muziek maar ook met een serieuze boodschap.

The Messiah, Een moderne kerstvertelling.

Zeg je The Passion, dan weet iedereen meteen waar je het over hebt. The Messiah doet hetzelfde met het kerstverhaal, een vertelling op moderne wijze.

God en Maria besluiten dat het tijd wordt om het kerstverhaal, de geboorte van Jezus, eens goed te vertellen. Want welke gebeurtenissen gingen eraan vooraf en wat gebeurde er allemaal vlak na de geboorte? Waren de drie Koningen wel drie Koningen en welke rol speelde de engel Gabriël nu eigenlijk precies in het hele verhaal? Was het verder toeval dat Jozef en Maria in een stal sliepen toen Jezus werd geboren?
Op een ludieke manier vertelt de cast van Scattando Events in concertante vorm het verhaal van de geboorte van de Messiah, Jezus, de zoon van God. Het gehele programma wordt omlijst door moderne liedjes (voornamelijk Nederlandstalig), met begeleiding van de swingende pop-rock band In Pursuit.

Een feestelijke theatervoorstelling voor de gehele familie.

De voorstelling speelt maar liefst vier keer! 
12 december in de Schattelijn in Geertruidenberg, 13 december in De Pub and Churchill in Made, 19 december in de Cammeleur in Dongen en 20 december nogmaals in de Schattelijn in Geertruidenberg.

In de Pub and Churchill kun je een Theater Plus voorstelling beleven: Deze voorstelling is inclusief drie drankjes (voor, tijdens en na de voorstelling) en diverse hapjes tijdens de voorstelling!

Rechtstreeks naar de kaartverkoop? Klik HIER
Meer info vind je HIER

  

About scattandohuub

Cultural Entrepreneur, bass player, producer, conductor, writer, coach
This entry was posted in Events, Music, Theatre and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s